Valum Hestesportsenter holder til på Skogn i Nord Trøndelag. Her driver vi rideskolevirksomhet, rideleir, oppstalling, treninger og tilbyr ridning og omgang med hest i ulike rehabiliteringsformer også terapiridning med godkjent fysioterapaut gjennom Levanger Kommune. Gården er på ca 1000 mål og har +- 22 hester, 1 esel, 2 katter, 1 hund, 10 høner m.m. Vi har stall, ridehus 27,5 x 54 meter, ridebane 20 x 60 meter med sand/ grovflis, skrittemaskin, solarium til hest, og et flott turterreng rett utenfor døren… Vi ønsker gamle og nye elever velkommen til en uforglemmelig uke hos oss!!

LITT OM RIDELEIREN….
Vi har ponnier og hester i ulike størrelser opp til MB nivå i sprang og dressur. De er godt skolerte og snille. Alle rir med godkjent sikkerhetshjelm og sikkerhetsvest (vi har til utlån). Alle vil få ri 1 – 2 økter pr. dag. Ridetimene blir delt inn etter nivå, mens romfordelingen går mer på alder og eventuelt hvem som reiser sammen/ ønsker å bo sammen. Det er også mulighet for bading på beachen «Costa Del Laberget» eller i det varme boblebadet.

Oppmøte søndag kl. 18.00. Rideleiren avsluttes med Gymkhana, «stevne» eller Rideknappen fredag kl. 14.00 – 16.00 der foreldre er velkommen til å se på.

I år som i fjor vil det bli mulighet for bading, så ta med badetøy!

Overnatting: På Valum Hestesportsenter. 4 måltider pr. dag + tilgang på frisk frukt.

Gøyale kveldsaktiviteter: Bading, div spill, m.m.

Voksen instruktør med trenerutdanning gjennom Norges Rytterforbund og voksne ledere med lang erfaring med hest, barn/ungdom og undervisning.

Ta med: Sovepose eller sengetrekk/laken badehånkle / badetøy.

Forsikring: Valum Hestesportsenter har vanlig forsikring som annen organisert idrett.

Priser 2021:

Rideleir uke 1: Søndag 20/6 – fredag 25/6 – Kr. 4500,- (Uke 25)
Rideleir uke 2: Søndag 08/8 – fredag 13/8 – Kr. 4500,- (Uke 32)

Forespørsler kan rettes til Gunn Eva via kontaktskjema eller på tlf: 901 37 657
Barn ungdom under 18 år må meldes på av en foresatt.