Treningshelg for gutter som rir

Valum Hestesportsenter arrangerte første treningshelg for gutter som rir høsten 2015. Det er viktig å ha aktiviteter bare for gutter, for hestesporten består av en stor overvekt jenter… På Valum er det 16 gutter som rir ukentlig (11 i terapiridning og 5 som trener aktivt sprang og dressur)

Vi har hatt en innholdsrik og spennende trening for Gutter som rir 10 – 12. mars 2017. Vi var igjennom dressur, sprang, lassokasting, «kappridning» på åkeren, voltige (turn/ ballanseøvelser på hest), gymkhana (lek på hesteryggen med ulike øvelser), boblebad og scooterkjøring. Det var 7 gutter fra 6 til 14 år som deltok fra Levanger, Skogn, Stjørdal og Trondheim. Noen på egen ponni og noen på lånt skoleponni. Strålende vær, ponnier og folk 🙂 «Gutter som rir» har nå fått en egen gruppe på Facebook så de lettere kan få kontakt og treffes på ulike arrangement. Gruppa har nå 645 medlemmer landet rundt.

Bilder fra facebook

The requested album cannot be loaded at this time. Error: OAuthException Code: 200, (#200) Missing Permissions

 

Del dine tanker