Sommerens Rideleir 2017

Valum Hestesportsenter holder til på Skogn i Nord Trøndelag. Her driver vi rideskolevirksomhet, rideleir, oppstalling, treninger og tilbyr ridning og omgang med hest i ulike rehabiliteringsformer også terapiridning med godkjent fysioterapaut gjennom Levanger Kommune. Gården er på ca 1000 mål og har +- 20 hester, 2 katter, 1 hund, noen høner m.m. Vi har stall, ridehus 27,5 x 54 meter med Martin Collins fiberbunn, ridebane 20 x 60 meter, skrittemaskin, solarium til hest, og et flott turterreng rett utenfor døren… Vi ønsker gamle og nye elever velkommen til en uforglemmelig uke hos oss!!

LITT OM RIDELEIREN….
Vi har ponnier og hester i ulike størrelser opp til MB nivå i sprang og dressur. De er godt skolerte og snille. De er godt utdannet og gir en god mestringsfølelse og god ridefølelse. Alle rir med godkjent sikkerhetshjelm og sikkerhetsvest (vi har til utlån). Alle vil få ri 1 – 2 økter pr. dag, pluss teori/ tema. Ridetimene blir delt inn etter nivå, mens romfordelingen går mer på alder og eventuelt hvem som reiser sammen/ ønsker å bo sammen. Det er også mulighet for bading på beachen «Costa Del Laberget». J

Oppmøte første dag kl. 18.00. Rideleiren avsluttes med Gymkhana, «stevne» eller Rideknappen siste dag kl. 15.00 – 17.00 der foreldre er velkommen til å se på.

I år som i fjor vil det bli mulighet for bading, så ta med badetøy!

Overnatting: På Valum Hestesportsenter. 4 måltider pr. dag + tilgang på frisk frukt.

Gøyale kveldsaktiviteter: Bading, div spill, m.m.

Voksne instruktører og ledere med lang erfaring med hest barn/ungdom og undervisning, og har trenerutdanning gjennom Norges Rytterforbund,.

Ta med: Sovepose eller sengetrekk/laken badehånkle / badetøy.
Forsikring: Valum Hestesportsenter har vanlig forsikring som annen organisert idrett.

Del dine tanker